Patsient Merilin räägib oma kogemusest Motivaga

Blogija Merilin Taimre otsustas rinnaoperatsioonil kasutada Motiva implantaate. Miks ta sellise valiku tegi ja mida positiivset ta Motiva implantaatides leidis?

Vastab Merilin Taimre.

Konsultatsioonil pakkus doktor mulle kahte tüüpi Motiva implantaate: ümaraid ja ergonoomilisi. Olin juba varem eeltööd teinud ning teadsin, et soovin just ergonoomilisi implantaate. Nende peamine vahe on lõpptulemus – ergonoomilised järgivad rinna loomulikku liikumist ja vajuvad vastavalt keha asendile. Mitte-ergonoomilised hoiavad oma esialgset kuju ehk “push-up”-efekti kogu aeg.

Konsultatsioonis oli põnev implantaate katsuda, nendega mängida, neid võrrelda ja rinnahoidjatesse proovida. Pärast mõõtude võtmist pakkus kirurg mulle erineva suurusega implantaate. Mulle on oluline, et saaksin ka tulevikus olla funktsionaalne ja teha mugavalt trenni. Seepärast valisin kõige loomulikuma ja optimaalsema variandi, milleks olid implantaadid suurusega 375ml.

Motiva suureks plussiks on implantaatide sees olev riisiterasuurune kiip, mis sisaldab implantaadi ja operatsiooni kohta vajalikku infot. See annab lisakindluse nii kirurgile kui mulle. Nii saan olla kindel, et teave ei lähe kaduma ja on alati lihtsalt kättesaadav.