Kas implantaati saab kindlustada?

“Kas minu rinnaimplantaatidel on garantii? Kes maksab, kui peaksin vajama korduvoperatsiooni? “ Rinnaimplantaate valides tuleb uurida, kas ja millises ulatuses on implantaatidel garantiiprogramm.

Rinnaimplantaadid ja üldine garantii

On tavapärane, et implantaatidele antakse kaasa garantii. Nii ka Motiva puhul. FDA ja CA nõudeid järgides kehtib kõikidele Motiva rinnaimplantaatidele tootjapoolne garantiiprogramm. See tähendab, et kui implantaat puruneb või tekib kapslireaktsioon Bakeri skaalal III või IV astmel, siis pakub tootja tasuta asendusimplantaadi. Tavapäraste garantiiprogrammide raames operatsioonikulusid ei kaeta.

Rinnaimplantaadid ja kindlustus

Motiva on ainus implantaatide tootja maailmas, kes pakub laiendatud garantiiprogrammi, hüvitades vajadusel ka korduvoperatsiooni kulud. Ühe suurima USA kindlustusseltsi CNA poolt tagatud kindlustuse puhul on tegemist märgiga, et Motiva implantaate seostatakse äärmiselt väikse riskiga. Laiendatud garantiiprogrammiga liitumiseks tuleb Motiva implantaadid registreerida meie veebilehel www.rinnaimplantaadid.ee või Motiva mobiilirakenduse kaudu. Esimesel aastal on laiendatud garantiiprogramm patsiendile tasuta, alates teisest aastast on võimalik programmi pikendada lisatasu eest.