Kas implantaaditootja on sinu kirurgi ikka koolitanud?

Kahte ühesugust lõikust ei ole olemas. Iga naine on oma eripäradega ja iga implantaat nõuab erinevat lähenemist. Operatsiooni heal õnnestumisel hakkavad mängima ka kõige pisemad nüansid: implantaadi karedus, venivus, kuju, lihaste asukoht ja palju muud.

Võid endale valida maailma parimad implantaadid ja riigi parima kirurgi, aga kui sinu kirurgil puudub kogemus sinu eelistatud implantaatidega, ei pruugi operatsioon sugugi hästi õnnestuda.

Motiva koolitab kõiki koostööpartnereid!

Kõik kirurgid, kes teevad Motivaga koostööd, saavad spetsiaalse väljaõppe. Baltikumi ja Soome kirurgidele viivad koolituse läbi Suurbritannia suurima erakliiniku – the Hospital Group’i – tippkirurgid. Samuti osaleb koolitamisel maailma üks tuntumaid plastikakirurge Dr. Giovanni Botti Itaaliast, kelle kliinikus toimub igal sügisel Motiva Ergonomix Sümpoosium.

Erinevalt levinud praktikast tutvustada kirurgidele implantaate ainult teoreetiliselt, viib Motiva kõikidele kirurgidele läbi praktilised õppeoperatsioonid. Valides Motiva implantaadid võid olla kindel, et sinu kirurg teab täpselt, mida ta teeb!

Meie koolitatud kirurgide nimekirja leiad koostööpartnerite alt.